ONLINE I OFFLINE TRENING PROGRAMI I EDUKACIJE

Saznajte Naučite Primenite Vežbajte

online trening programi

Bowen terapija

Bowen je holistička, manuelna, neuro-mišićna terapija koja pomaže da se povežu vaše telo, emocije i um. Ona dovodi do duboke relaksacije na svim nivoima i smanjuje nivo fizičkog, mentalnog i emocionalnog stresa.

Bowen terapija resetuje nervni sistem i stvara otpornost na stres tako da lakše podnosite stresne situacije.

Nežnim i laganim, ali veoma preciznim Bowen pokretima se pokreću novi, ili aktiviraju i ponovo uspostavljaju stari putevi komunikacije između različitih delova tela. Na taj način se povezujete i usklađujete sa ritmom svog tela i uspostavljate harmoniju. 

Points of You Coaching 1:1

Points of You je coaching metod zasnovan na fototerapiji. Baziran je na asocijativnim vezama između fotografije, reči i teme/oblasti koju ste odabrali. Uvođenje teme preko vizuelnog stimulusa koji nema očiglednu direktnu vezu sa temom stimuliše vaš racionalni i emotivni sistem i daje prostor za ličnu interpretaciju. Omogućava vam da sagledate temu iz različitih perspektiva i da dođete do veoma značajnih uvida.

Poins of You alati The Coaching Game i Punctum zaobilaze logiku i idu dublje. Pomažu vam da bolje sagledate sebe, istražite svoja uverenja, razrešite dileme, donesete prave odluke, da razrešite neki konflikt, da poboljšate komunikaciju sa drugima, da uvidite šta vas koči da napredujete, a gde je prostor za ekspanziju i rast, da ispitate nove mogućnosti, dobijete inspiraciju i nove ideje, i još mnogo toga…

Online programi

U pripremi Trening Vagus nerva (Regulacija ANS-a)

Počnite od osnovnih stvari…

Postaćete svesni nekih obrazaca po kojima se ponašate, a koji vam uopšte nisu korisni i čak mogu da vam prave različite probleme u životu. Da biste znali gde ste i ŠTA treba da promenite, morate prvo da budete SVESNI svojih uverenja i da ih jasno definišete.

Svesnost je prvi korak za promenu nekorisnih/ograničavajućih uverenja.

Imate pitanje? Javite se!

Pišite: dr.aleksandra.maric@gmail.com

Pozovite: +381644712329

Pošaljite poruku: SMS WhatsApp Viber