Radionice Points of You

Kako izgledaju Points of You radionice?

Points of You radionice su fantastičan način da ispitate neku temu koja vas inspiriše, koja vas brine, u vezi koje ste neodlučni, zbunjeni, ‘zaglavljeni’ i ne znate šta da radite. Takođe, pomažu vam da preispitate neku dilemu, problem, odnos sa nekom osobom, kao i da sagledate neku situaciju iz različitih uglova kako biste doneli važne odluke.

Na našim radionicama radimo na različitim životnim temama (porodica, odnosi sa drugima, posao, karijera, ciljevi, vizija, itd). Iskustvo učešća na radionicama vam omogućava da čujete i druge uglove gledanja u interakciji sa učesnicima, da sagledate drugačije mogućnosti, da razmotrite i dublje promislite o određenoj temi, da dobijete nove ideje i nove uvide, da se pokrenete i preduzmete nove akcije. One se odvijaju u sigurnom okruženju, u manjim grupama gde se učesnici najčešće ne poznaju.

Points of You radionice

Šta možete da dobijete na Points of You radionicama?

Ako imate neku dilemu, ‘zaglavili’ ste se i ne znate kako da krenete dalje, imate neki problem u bilo kojoj oblasti života, potrebno vam je da razjasnite neke stvari, znajte da su SVI ODGOVORI već u vama.

Nekada vam je zbog nedostatka vremena, previše svakodnevnih obaveza teško da se fokusirate i uvidite pravo rešenje. Ali, kada se malo distancirate i pogledate situaciju iz drugačije perspektive, otvaraju vam se brojni odgovori i mogućnosti.

Points of You radionice

Points of You je coaching metoda koja vam omogućava da mnogo jednostavnije, brže i lakše aktivirate svoje skrivene snage, proširite svoje tačke gledišta i svoj život sagledate na potpuno drugačiji način. Nekada su odgovori koje pronađete u sebi potpuno neočekivani i otvaraju vam potpuno nove uvide kako da promenite stvari.

Istražite šta je to što treba da zadržite, a šta da otpustite.

Da li vam je previše udobno u vašoj zoni komfora?

Da li treba da isprobate nešto novo ili je bolje da se držite starih uhodanih načina?

Zapitajte se šta je zaista uzrok problema i šta je to što vi stvarno želite?

Donesite nove odluke i pokrenite se odmah!

POINTS OF YOU JE MOĆNA METODA ZA LIČNI RAZVOJ, PREPUNA IZNENAĐENJA I MOMENATA KOJI MENJAJU ŽIVOT.

Za više informacija možete me kontaktirati